שקר ההומניות השמאלנית
- פרטים
- עידכון אחרון ב-ראשון, 28 אוקטובר 2012 10:37
- כניסות: 707
שקר ההומניות השמאלנית
על אף נסיונותיו (המובנים) של השמאל לצמצם את הנזקים שספגו עמדותיו, הכיל בתוכו אירוע זה את כל הדרוש כדי לחשוף חלק מהשקרים הגסים אשר השמאל, רב הפרצופים וצורות ההופעה, דואג להגן עליהם בגופו במשך מאות שנים – והראשון והגדול מכולם הוא שקר ההומניות.
מאחורי מסווה ההומניות פועלים מזה שנים רבות אנשי השמאל כמעבירי חיידקי מלחמה, שנאה ומדון. מלת המפתח שלהם לסוג מלחמתם החמור ביותר הוא "שלום" והם מציגים את עצמם כאנשי שלום ("פציפיסטיים" בלעז) תוך כדי פניה אל הצד הרחום של בני האדם. אין צורך במאמץ רב כדי לראות איך, מעבר להצגת האהבה לכל שאנשי השמאל מומחים בה, מה שהם נוקטים בו הוא איבה מתמשכת לכל מי שאינו מחזיק בעמדתם.
אחרי עשרות שנים של הפצרות מצד מתנגדי שמאל אשר הפצירו באנשי הרוח של העולם לראות את הקשר הבלתי נמנע בין רעיונות השמאל למשטרים הדיקטטוריים של למעלה ממאה שנה, נחשפה, במדינת ישראל, קבל עולם שלם, ערוותו האידיאולוגית של השמאל – העובדה שמאחורי כל ההתייפיפות הצבועה של השמאלן המתהדר בחירות האנושית, חופש הביטוי, כבוד האדם וזכויות הפרט, יש רק מגף מסומר המוכן למחיצה של כל מי ומה שאינו תואם שמאל.
הציבור אינו יודע, בד"כ, עד כמה, במשך עשרות רבות של שנים, התאמצו הוגי דעות ואינטלקטואלים להוקיע את השמאל הפוליטי הפועל כנגד האנושיות באידיאולוגיה ובפעולה גם יחד. על אף כל העדויות לכשלון השמאל, ובראשן העריצויות המחרידות שנבנו באופן מוצהר על יסוד האידיאולוגיה שלו במאה ה20, הכוללות את הדיקטטורות של גרמניה הנאצית, רוסיה הסובייטית וסין הקומוניסטית, הצליח השמאל תמיד להתחמק מלשלם על פשעיו ואנשי הרוח שלו הצליחו תמיד להטיל את האשמה לזוועות שבוצעו על ידיו על אחרים. דבר זה נובע, קודם כל, מכושר התרמית של השמאל, אשר מאז ומתמיד (מה שמראה כי ראשיו לא עשו את מעשיהם בתמימות) דאג להסתיר את תכניו הערכיים מאחורי הצורה והרגש. בחסות רגשות כמו רחמים והזדהות, לא חסך השמאל במאמצים כדי להציג את הזוועות שחוללו משטריו, כיוצאים מן הכלל לא-מאפיינים או, לעתים, אף כתוצאות פעולותיהם של מתנגדיו.
מעל לכל, הצליח השמאל לשרוד כי בתודעת הציבור רעיונותיו נכונים ומוסריים. לכן, המלחמה נגד השמאל צריכה להיערך קודם כל נגד רעיונותיו. יש להתקיף את המוסר השמאלני, שהוא לב הבעיה, ולהציג את רעיונותיו כלא-תואמים את המציאות, כמנוגדים למוסר האנושי – ובעיקר: ככאלה שמנוגדים להומניזם. את השמאל יש לראות כמפלצת שאין בכוונתה להועיל לבני אדם אלא להנחיל להם סבל ויסורים.